Hotelli Tarjanteen majoitus - 2 hengen huone

2 hengen huone

76,00 € / yö

2 hengen huoneessa yövyt edullisesti työ- tai lomamatkoilla. Parivuode.

Kaikki huonehintamme sis. alv:n 10,0 % sekä pyyhkeet & liinavaatteet pedattuina. Helppo ja ilmainen pysäköinti & WiFi. Kaikissa huoneissa on ns. minikeittiö jääkaapilla. Kaikissa huoneissa oma suihku ja WC. Löydät majoituksemme pääkadun varrelta vastapäätä toriaukiota, aivan Virtain kaupungin keskustasta. Soita meille tai varaa huone nyt alta varauskalenteristamme!

Varaus

Lisätietoa

Kaikki huoneet sijaitsevat ylemmässä kerroksessa, johon on kulku leveän ja helppokulkuisen pääportaikon kautta. Majoitustilamme eivät toistaiseksi sovellu vahvasti liikuntarajoitteisille henkilöille (hotellissamme ei ole hissiä).

Hotellihuoneissa on minikeittiö, jossa varustuksena mm. jääkaappi, mikroaaltouuni, astiat, kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Kaikissa huoneissa oma suihku ja WC.
Aamupala ryhmille (yli 10 hengen ryhmät) alkaen 10-15 €/hlö
ennakkoon tilattuna.

Lähiympäristössämme on runsain määrin ilmaisia pysäköintipaikkoja, kysy niistä lisää henkilökunnaltamme!
Ilmainen WiFi on saatavilla. 
Osaan huoneista on saatavilla lisäpatjoja / -sänkyjä 16,00 € / kpl (sis. liinavaatteet & pyyhkeet yhdelle). Niistä pyydämme mainitsemaan jo hotellihuonetta varattaessa. Alle 2-vuotiaat lapset yöpyvät ilmaiseksi omissa retkisängyissään tai vanhempiensa sängyissä. 
Liinavaatteet ja pyyhkeet kuuluvat hintaan.

Lemmikkieläimien tuominen huoneeseen on sallittua ainoastaan ennakkovarauksesta, koska lemmikkihuoneita on saatavilla hyvin rajoitetusti. Lemmikkihuoneen saatavuus on aina varmistettava etukäteen. Lemmikeistä perimme aina lisämaksun 12,00 € / vrk.

Mikäli majoittujat haluavat käyttää omia liinavaatteita ja pyyhkeitä, niin sekin kyllä onnistuu. Hyvitämme niiden käytöstä -10,00 € / koko majoitusaika (vähennys lasketaan huonehinnasta ja on mahdollista hyödyntää ainoastaan etukäteisilmoituksella).

Asiakkaidemme polkupyörät otamme aina yöksi sisälle suojaan.
Ulko-ovemme sekä hotellikäytävän ovet ovat pääsääntöisesti koko ajan lukittuina turvallisuussyistä. Yleisissä tiloissamme on elektroninen ja langaton kameravalvonta.

Sisäänkirjautuminen on arkisin mahdollista noin klo 14.00 alkaen (viikonloppuisin ja pyhäpäivisin aikaisemmin vain sopimuksen mukaan, jos varattu huonetyyppi on valmiina) ja uloskirjautuminen klo 12.00 mennessä. Myöhäisempi uloskirjautuminen on aina erikseen sovittava!
Ryhmille tarjoamme mahdollisuuden erikseen räätälöityihin sekä hyvinkin joustaviin saapumis- ja uloskirjautumisaikoihin.
Myöhäinen check in ja / tai myöhäinen check out ryhmille onnistuvat meillä helpommin kuin isoissa majoituspaikoissa. Kysy niistä lisää!

Tupakointipaikat löytyvät sisäänkäyntien läheisyydestä.
Sisätiloissa tupakointi on siis ehdottomasti kielletty.-