Hotelli Tarjanteen majoitus

Tervetuloa tutustumaan!

Tarjoamme ympärivuotisesti sopivan persoonallisen majoitusvaihtoehdon ja aina siihen sopivan edulliseen hintaan.

Keväälle 2022 on vielä hyvin saatavilla kaikkia huonetyyppejä! Varaa siis helppo majoituksesi Virroilla pian, sillä tänä vuonna reissataan Suomessa!

Edullisempi viikko- tai kk-vuokraus on tarjolla sopimuksen mukaan ympärivuotisesti.
Kysy yritysasiakkaiden sopimusasiakkuudesta (kaikki yritysmyynnin laskutustavat onnistuvat).

Lue lisää mukavuuksista, nähtävyyksistä sekä ohjeista. Lämpimästi tervetuloa!

download, arrow, down-1292814.jpg

10+

Mukavuudet

24/7

Joustava ajanvaraus

eco, icon, logo-5465432.jpg

20+

Luontokohteita

50+

Tyytyväistä asiakasta

Mukavuudet

Alta näet hotellihuoneidemme mukavuuksia. Viihtyvyys ja siisteys ovat meille tärkeitä asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi.

Aamupala

Hotellimajoituksemme ei sisällä aamupalaa toistaiseksi (pl. yli 10 hlö:n ryhmät yms). Omatoimisille majoittujille on kaikissa huoneissamme minikeittiö, jossa voi itse valmistaa aamupalaa ja säilyttää ruokia.

Keskikerroksen Ravintola Kipparin Likka on lopettanut toimintansa korona-pandemian takia.

Palvelut

Virtain tori, Osuuspankki, R-Kioski, Kahvila Putiikki Olkkari, PUB66, Kulmakahvila, Pizzeria Dilana, Löytötex, K-Supermarket, paljon pieniä erikoisliikkeitä, partureita, linja-autopysäkit & -asema (Teboil), K-Rauta, S-Market, Tokmanni, Elokuvateatteri Virtain Pirtti & liikuntakeskus, kirkko ja vanha hautausmaa, kirjasto lukusaleineen, urheilutalo, koulukeskukset, pururadat, laskettelurinne, hiihto- ja urheilukeskus, jäähalli, terveyskeskus, palvelutaloja, tenniskentät, sisävesisatama, laivaranta & kesäaikaan hyvin suosittu maisemaravintola Rantaterassi Baarpuuri ym.

Suosittelemme varaamaan majoituksen aina ennakkoon:

Ennakkoilmoitus saapumisesta ilta-aikaan (arkisin klo 17.00 jälkeen, viikonloppuisin sopimuksen mukaan) tarvitaan aina vastaanoton sujuvuuden varmistamiseksi.
Saatuasi vahvistuksen voit saapua meille noin klo 22 – 23.00 saakka hyvillä mielin.
HUOM! Paikan päällä voit kysyä hotellimajoitustamme katutason KIPA-kirjakaupasta
(Virrat-Kirja) sen aukioloaikoina:

( MA – PE 10.00 – 17.00 / LA 09.00 – 13.00 / SU suljettu ).

Majoitus

Kaikissa huoneissamme ON oma suihku & wc, minikeittiö, jääkaappi, keittolevyt, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, suodatinpusseja, perusastioita, hiustenkuivaaja, taulu-TV yms. Elintarvikkeita emme huoneissa säilytä, mutta esim. suihkusaippuaa, tiskiainetta ja wc-paperiakin löytyy.
Kaikki huoneet sijaitsevat ylemmässä kerroksessa, johon on kulku leveän ja helppokulkuisen pääportaikon kautta. Majoitustilamme eivät toistaiseksi sovellu vahvasti liikuntarajoitteisille henkilöille (eli hissiä ei ole).

Mikäli majoittujat haluavat käyttää omia liinavaatteita ja pyyhkeitä, niin kyllä sekin vaan onnistuu. Hyvitämme niiden käytöstä -10,00 € / koko majoitusaika (vähennys lasketaan huonehinnasta ja on mahdollista hyödyntää ainoastaan etukäteisilmoituksella).

Pysäköinti

Lähiympäristössämme on runsain määrin ilmaisia pysäköintipaikkoja, kysy niistä lisää henkilökunnaltamme!
Ilmainen WiFi on saatavilla. Kysy lisää henkilökunnaltamme.
Osaan huoneista on saatavilla lisäpatjoja / -sänkyjä 16,00 € / kpl (sis. liinavaatteet & pyyhkeet yhdelle). Niistä pyydämme mainitsemaan jo hotellihuonetta varattaessa.
Ihanat alle 2-vuotiaat lapset yöpyvät ilmaiseksi omissa retkisängyissään tai vanhempiensa sängyissä.

Tupakointi

Kaikki tilamme ovat nykyisin täysin savuttomia
– NO smoking, please !
Tupakointipaikat löytyvät sisäänkäyntien läheisyydestä.
Sisätiloissa tupakointi on siis ehdottomasti kielletty.

Lemmikit

Lemmikkieläimien tuominen huoneeseen on sallittua ainoastaan ennakkovarauksesta, koska lemmikkihuoneita on saatavilla hyvin rajoitetusti. Lemmikkihuoneen saatavuus on aina varmistettava etukäteen. Lemmikeistä perimme aina lisämaksun 12,00 € / vrk.

Tietosuojalauseke (GDPR)

Hotelli Tarjanteen majoituksessa sovelletaan 25.5.2018 alkaen henkilötietojen käsittelyssä EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Voimassa olevan tietosuojalausekkeen saatte pyytämällä sähköpostiinne